03-12-08

Een weekendje naar Brugge, altijd verrassend...

Ontdek deze mooie stad, Brugge, het Venetiê van het noorden

Na enkele malen Brugge te hebben bezocht ben ik nog steeds verwondert over de pracht van deze stad en vindt ik steeds nieuwe plekjes die eolk hun eigen charme uitstralen, in deze blog deel ik deze met u.

Wanneer je naar Brugge rijd zie je reeds de kerktorens en de Halletoren, beter bekent als het Belfort, boven alles uitsteken, wat bij mij steeds het gevoel oproept van nostalgie, daar in mijn kindertijd er steeds een jaarlijks bezoek aan Brugge op het vakantiemenu stond, en ik kom hier nog steeds graag. Brugge geeft je het vakantiegevoel door de aanblik van historische gebouwen, romantische plaatsjes en de koetsen die steevast toersiten uit de hele wereld een rondleiding geven door het historische gedeelte, voor iemand die voor de eerste keer Brugge bezoekt is dit zeker een aanrader!

Overnachten in Brugge? Zoals in elke stad zijn er voldoende hotels in Brugge en volgens ieder budget. Naast de bezienswaardigheden zal ik telkens een kort overzicht van enkele hotels in Brugge meegeven, die ik ken uit persoonlijke ervaring.

21:25 Gepost door Citytripper in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vakantie, weekend, brugge, overnachten |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.