10-12-08

Overnachten in Brugge

Aan plaatsen om in Brugge te overnachten geen gebrek, als u eens zoekt in Google op hotels in Brugge, hotels Bruges of gewoon op overnachten in Brugge zult u een overvloed aan hotels vinden, die u al dan niet kan online reserveren.

Deze overvloed aan informatie maakt het evenwel niet gemakkelijker om een hotel te kiezen, ik zal een overzichtje geven met de voor mij bekende hotels in Brugge:

Martin's Brugge

Hotel Martin's Brugge is een stijlvol en gezellig hotel dat zeer gunstig gelegen is, net tegenover het beroemde Belfort en de Grote Markt van Brugge en op een boogscheut van de Heilige Bloedkapel.

weetje: net om de hoek is de Celtic Cross, een gezellige Ierse pub

Veel britten zijn vol lof over dit hotel Bruges.

Hotel Ensor

Hotel Ensor is een familie hotel in het oude stadscentrum van Brugge. Ideaal gelegen om het oude centrum te voet te ontdekken. Ik zelf was zeer tevreden over dit hotel in Brugge.

 

De hotelkamers en suites van Hotel Walburg in Brugge ademen een unieke sfeer uit. Het meubilair is in Louis XVI-stijl. Ik was zeer onder de indruk van de luxe van de kamers. Dit hotel in Brugge is een aanrader!

22:11 Gepost door Citytripper in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotels brugge overnachten uitstap |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.