28-12-08

Bezoek vanuit Brugge ook Antwerpen

Antwerpen

De havenstad en Diamantstad in België. En niet te vergeten Antwerpen is ook de beroemste shoppingstad van België. De Meir, de kammenstraat, ... het zijn allen begrippen voor iedereen die van mode en shoppen houdt.

Antwerpen is vanuit Oostende best wel even rijden of treinen dus men spendeert dan ook best één nachtje in één van de vele hotels in Antwerpen. Er zijn best wat luxe hotels in Antwerpen waar men kan genieten van alle mogelijk faciliteiten. Wie eerder op zoek is naar een goedkoop hotel in Antwerpen kan ook zeker en vast zijn gading vinden. De beste 4 goedkope hotels in Antwerpen vind je hier.

Antwerpen heeft als havenstad heel wat faam gemaakt dus men moet proberen om toch even de bekendste dokken te bezoeken misschien is een rondvaart op de schelde geen slecht idee want Antwerpen vanuit het water ontdekken is toch weer eens heel wat anders. Op sommige van deze boten kan men heerlijk dineren dus zowel de maag als het oog worden dan op hun wenken bediend.

Voor andere categorieën hotels zoals de 4 sterren hotels in Antwerpen of 3 sterren hotels in Antwerpen neemt men best een kijkje op deze websites. De vele hotels in Antwerpen zijn dikwijls in het weekend snel volzet dus even van op voorhand reserveren is zeker geen slecht idee. De beste prijs/kwaliteitsverhouding vindt men steevast in een 3 sterren hotel in Antwerpen. De beste prijs voor 4 sterren hotels in Antwerpen ligt stukken lager dan de meeste luxe hotels dus men kan best even afwegen voor men zijn hotel in Antwerpen reserveert.

Indien alle hotels in de binnenstad volboekt zijn kan je best eens proberen om een 2 sterren hotel in Antwerpen te vinden daar men hier meestal maar later boekt. Er zijn maar enkele 2 sterren hotels in Antwerpen en deze bieden ondanks de lagere classificatie zeker en vast voldoende comfort.

In Antwerpen zijn er een aantal zaken meer dan de moeite om te bezoeken. Zo is er het volledig afgewerkt en gerenoveerd Centraal Station wat als een unicum in Europa mag beschouwd worden. De prachtige overdekte treinhal doet denken aan de tijd van weleer en is een prachtig voorbeeld van de 19de eeuwse bouwkunst.

Vlak naast het Centraal Station vindt men de Zoo van Antwerpen wat makkelijk te bezoeken valt als men met de trein naar Antwerpen komt. Ook het 't Steen uit de middeleeuwen is samen met de Grote Markt en de kathedraal van Antwerpen een must-see als men de stad aandoet.

Als Shoppingparadijs slaat Antwerpen werkelijk alles, van diamanten tot kleding en multimedia, in het centrum vindt men zeker en vast alles. De Meir en de Keyserlei zijn de bekendste winkelstraten maar ook de Kammenstraat is te bezoeken als men naar Antwerpen trekt om te winkelen.

Antwerpen, een stad om te herbezoeken.

18:51 Gepost door Citytripper in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: antwerpen, hotel, goedkoop, luxe, hotels |  Facebook |

24-12-08

Een goed hotel in Brugge zoeken

Brugge en een hotel kiezen!

 

Door het ongelooflijke grote aanbod aan hotels in brugge is het niet makkelijk om een goed hotel te vinden. Alle hotels goed met elkaar vergelijken is zeker een goed idee en soms is wachten tot het laatste moment in Brugge niet altijd even voordelig. De prijzen van de hotels gaan op en neer en als ze bijna volboekt zijn zie je de prijs soms pijlsnel stijgen.

Brugge telt heel wat hotels die je makkelijk kan onderverdelen in verschillende categoriëen. Men kan bijvoorbeeld kiezen voor luxe hotels in Brugge, er zijn inderdaad nogal wat hotels die de titel luxe hotel brugge kunnen dragen.

Wie liever wat meer geld in de portemonnee overhoudt om overdag te spenderen kan in Brugge zeker en vast wel een aantal goedkope hotels in brugge vinden. Deze budget hotels in Brugge doen vaak niet veel onder voor hun duurdere 4 sterren hotels in Brugge tegenhangers. Wie op zoek is naar de beste 4 sterren hotels in Brugge dient wel over een beetje tijd te beschikken want Brugge telt er heel wat.

Zoals je ziet is er in Brugge steevast voor elk wat wils. Als je informatie zoekt over bijvoorbeeld 2 sterren hotels in Brugge of de beste prijs kwaliteit zoekt die dikwijls gevonden wordt in 3 sterren hotels in brugge kan beste eens zijn licht opsteken op deze websites.

De verschillende 3 sterren hotels in brugge geven wel duidelijk meer kwaliteit dan de 2 sterren hotels maar of het deze meerprijs ook waard is staat zeker niet vast het hangt er een beetje van af in welk hotel men  verblijft.

00:01 Gepost door Citytripper in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: brugge, hotels |  Facebook |

10-12-08

Overnachten in Brugge

Aan plaatsen om in Brugge te overnachten geen gebrek, als u eens zoekt in Google op hotels in Brugge, hotels Bruges of gewoon op overnachten in Brugge zult u een overvloed aan hotels vinden, die u al dan niet kan online reserveren.

Deze overvloed aan informatie maakt het evenwel niet gemakkelijker om een hotel te kiezen, ik zal een overzichtje geven met de voor mij bekende hotels in Brugge:

Martin's Brugge

Hotel Martin's Brugge is een stijlvol en gezellig hotel dat zeer gunstig gelegen is, net tegenover het beroemde Belfort en de Grote Markt van Brugge en op een boogscheut van de Heilige Bloedkapel.

weetje: net om de hoek is de Celtic Cross, een gezellige Ierse pub

Veel britten zijn vol lof over dit hotel Bruges.

Hotel Ensor

Hotel Ensor is een familie hotel in het oude stadscentrum van Brugge. Ideaal gelegen om het oude centrum te voet te ontdekken. Ik zelf was zeer tevreden over dit hotel in Brugge.

 

De hotelkamers en suites van Hotel Walburg in Brugge ademen een unieke sfeer uit. Het meubilair is in Louis XVI-stijl. Ik was zeer onder de indruk van de luxe van de kamers. Dit hotel in Brugge is een aanrader!

22:11 Gepost door Citytripper in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotels brugge overnachten uitstap |  Facebook |

03-12-08

Een weekendje naar Brugge, altijd verrassend...

Ontdek deze mooie stad, Brugge, het Venetiê van het noorden

Na enkele malen Brugge te hebben bezocht ben ik nog steeds verwondert over de pracht van deze stad en vindt ik steeds nieuwe plekjes die eolk hun eigen charme uitstralen, in deze blog deel ik deze met u.

Wanneer je naar Brugge rijd zie je reeds de kerktorens en de Halletoren, beter bekent als het Belfort, boven alles uitsteken, wat bij mij steeds het gevoel oproept van nostalgie, daar in mijn kindertijd er steeds een jaarlijks bezoek aan Brugge op het vakantiemenu stond, en ik kom hier nog steeds graag. Brugge geeft je het vakantiegevoel door de aanblik van historische gebouwen, romantische plaatsjes en de koetsen die steevast toersiten uit de hele wereld een rondleiding geven door het historische gedeelte, voor iemand die voor de eerste keer Brugge bezoekt is dit zeker een aanrader!

Overnachten in Brugge? Zoals in elke stad zijn er voldoende hotels in Brugge en volgens ieder budget. Naast de bezienswaardigheden zal ik telkens een kort overzicht van enkele hotels in Brugge meegeven, die ik ken uit persoonlijke ervaring.

21:25 Gepost door Citytripper in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) | Tags: vakantie, weekend, brugge, overnachten |  Facebook |